Keskusteluapu

Nykyaika asettaa monenlaisia haasteita meille. Miten selvitä jokapäiväisistä tehtävistä ja velvoitteista? Stressiä ja suorittamispaineita pukkaa…

Joskus elämässä tapahtuu yllättäviä tai hämmentäviä asioita ja kohtaamisia, joissa ulkopuolisen, puolueettoman apu voi selventää omia ajatuksiasi. Jos tarvitset henkilöä, jonka kanssa voit pohtia elämäsi tapahtumia ja tilanteita, voit kääntyä puoleeni. Voimme keskustella luottamuksellisesti, olen Sinulle kuuleva korva ja voin ehkäpä auttaa Sinua kirkastamaan ajatuksiasi ja tunteitasi.

Joskus jo pelkkä kuunteleminen auttaa.  Jokaisella meistä on perustarve tulla kuulluksi. En ole terapeutti, mutta koulutettu työnohjaaja ja valmentaja, jonka kanssa voit pohtia elämäntilanteitasi ja avata solmukohtia. Minulla on takataskussa myös monia toimivia harjoitteita, joilla voidaan halutessasi työstää esim.  jumitilanteita.

Keskusteluapu ei ole niin tavoitteellista tai pitkäaikaista kuin esimerkiksi valmennus tai työnohjaus, mutta jo kertakin voi auttaa jatkamaan eteen päin. Tarjoamani keskusteluapu on hyvin matalan kynnyksen toimintaa.

Älä jää ajatustesi kanssa yksin, vaan ota rohkeasti  yhteyttä!!!

Yhteystietoni löytyvät kohdasta Yhteys/Pyydä tarjous tai tämän sivun alalaidasta.

Keskusteluapu voidaan järjestää etänä tai myös henkilökohtaisena tapaamisena, kumpi tapa vain palvelee Sinua paremmin.

Hinta on 69 €/ sis. alv/60 min.