Unelmaopastus

Mitä unelmaopastus on?

Meillä kaikilla on jonkinlaisia unelmia ja haaveita liittyen elämäämme! Eikö vaan, vaikka kaikki eivät tunnustaudukaan unelmoijiksi. Ovatpa unelmasi sitten pikkiriikkisen pieniä vai uskomattoman uljaita ja upeita, sillä ei sinänsä ole niin väliä. Samat lainalaisuudet pätevät niin isoihin kuin pieniin unelmiin. Universumi on täynnä mitä erilaisempia oppaita, kirjoja ja kursseja, miten manifestoida unelmia ja mitä erilaisia manifestointitekniikoita käyttää jne. Voin opastaa näissäkin.

Unelmaopastuksella tarkoitan unelmoimiseen, kirjoittamiseen ja puhumiseen liittyviä kokonaisuuksia, joilla sekä toteutan omia unelmiani että ohjaan ja opastan muita saavuttamaan omia unelmiaan ja elämään oman näköistään elämää.

Oman elämäni tämänhetkinen suuri unelma on asua ulkomailla joko pysyvästi tai ainakin suurimman osan vuodesta ja elää niin vapaata, runsasta, rakkaudellista ja kaunista elämää kuin minulle vain on mahdollista! Omaa elämääni ohjaavat arvot ovat: vapaus, rakkaus, runsaus ja kauneus ja näiden pohjalta haluan rakentaa elämäni vielä lähemmäs unelmiani. Toki olen jo toteuttanut monia unelmiani, mutta nyt on tämän suuren unelman aika koittanut.

Unelmoin ihanasta elämästä etelän auringon alla, meren rannalla, lämmössä ja toteuttaen omaa elämäntehtävääni nauttien elämästäni. Ja mielestäni tämä kaikki on toteutettavissa oleva unelma!

Tästä elämäni unelmasta rakennan tänne sivustolle jatkossa blogeja, FB-livejä, Youtube-kanavan, verkkokurssin jne. Tämän työn aloitan FB-liveistä ja blogeista, jotka kaikki ovat osa unelmaopastusta.

Unelmaopastuksesta olen parhaillaan synnyttämässä suurempaa kokonaisuutta omalla nettisivustolla osoitteessa www.unelmanaulkomaat.com (suomenkielinen sivusto) ja jatkossa myös www.dreamtoliveabroad.com (englanninkielinen sivusto).

https://www.tiinakopalainen.com/kirjoitukset/

https://www.tiinakopalainen.com/puhuminen/

https://www.tiinakopalainen.com/unelmatyoskentely/