Ravinto, liikunta, uni, mieli
– terveyden peruspilarit

Olen tehnyt paljon töitä oman ruokavalioni kanssa ja saanut paljon apuja monista laadukkaista tuotteista. Vyöhyketerapeutti Kirsi Sarimaan & kumppaneiden opit ovat olleet käytössäni jo aikaa.

 

Arctic Nutrition

Kauttani saa suomalaisia Lapin marjoista ja yrteistä valmistettuja täysin luontaisia laadukkaita Wild Food -tuotteita. Näistä olen paljon apuja esim. energiatason nousuun, jaksamiseen, parempaan uneen ja ruuansulatukseen, erilaisiin kipuihin, iho-ongelmiin jne.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

 

 

MyBackMoves

Kauttani on mahdollista tilata keväällä valmistunut huippuvenytysohjelma nettiversiona.

MyBackMoves on kokoelma liikkeitä, joiden avulla voit päästä eroon selän, niska-hartiaseudun ja tuki- ja liikuntaelimistön muiden alueiden kivuista. Liikkeiden avulla saat myös kehoosi lisää liikkuvuutta, notkeutta, joustavuutta ja vahvuutta,

Tarjolla on 70 kehosi tärkeintä liikettä. Saat ne kaikki ostamalla MyBackMoves -asiakkuuden. Kaikki MyBackMoves-liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita, videoituja harjoitteita, joita pystyt tekemään helposti kotioloissa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

 

Tree Tent Kommee Kurki

Kesäkaudella kauttani voi vuokrata Sastamalassa sijaitsevaa Kommeen Kurjen puumajoitetta joko meditointi- ja lepohetkeen tai yöpymiseen. Puumajoite on puiden väliin 1,8 metrin korkeuteen pingotettu puuteltta, jossa on ilmatäytteiset makuualustat kolmelle. Puumajoite sijaitsee omassa rauhassaan pienen lintujärven laidalla, joten äänimaisema on kuin elämys elämyksessä. Jos kiinnostuit, kysy lisää!

 

TULOSSA LISÄÄ KUMPPANUUKSIA!